Senf
TheaterportalDeel:

Routebeschrijving Kantoor Maasland

Navigatie

Het Annie M.G. Schmidtplein is (vooralsnog) niet of alleen na de laatste updates in een navigatiesysteem in te voeren als bestemming.

Voer daarom in: Slot de Houvelaan 1, 3155 VP Maasland (= adres voormalig gemeentehuis).

Wanneer u op de Slot de Houvelaan 1 gearriveerd bent, bevindt u zich aan de voorzijde van het voormalige gemeentehuis. De entree van ons kantoor is op het Annie M.G. Schmidtplein aan de achterzijde. Wanneer u met uw gezicht naar de entree (schuifdeur) van Slot de Houvelaan 1 staat, gaat u rechts richting de brandweerkazerne. Na de kazerne slaat u linksaf het kleine straatje in (zie wegwijzer met de tekst ‘P Gemeentehuis / P Annie M.G. Schmidtplein’). U kunt links en rechts vrij parkeren.

Vanuit richting Rotterdam

A20: richting Hoek van Holland, afslag Maassluis / Maasland (afrit 7), onder aan de afrit rechts. *Bij de T-splitsing naar rechts (Kerkweg), deze weg (met het water aan de rechterkant) blijven volgen tot aan de kruising bij het bouwterrein. Ga hier linksaf de Huis te Veldelaan op. Neem vervolgens de eerste afslag rechts, u bent nu op de Slot de Houvelaan. De eerste afslag rechts (klein straatje vóór de brandweerkazerne, te herkennen aan de wegwijzer met de tekst ‘P Gemeentehuis / P Annie M.G. Schmidtplein’). U kunt links en rechts vrij parkeren.

Vanuit richting Hoek van Holland

A20: richting Rotterdam, afslag Maassluis / Maasland (afrit 7), onder aan de afrit links, volg route als boven*.

Vanuit richting Den Haag

A4: richting Hoek van Holland, afslag Den Hoorn-De Lier-Schipluiden (afrit 13), rotonde driekwart nemen richting Schipluiden, alsmaar de weg volgen, deze komt uit in Maasland.
In Maasland rechtsaf de Prinses Beatrixlaan op. Weg volgen, 2e straat links (Huis te Veldelaan), 6e straat links (Slot de Houvelaan). De eerste afslag rechts (klein straatje vóór de brandweer-kazerne, te herkennen aan de wegwijzer met de tekst ‘P Gemeentehuis / P Annie M.G. Schmidtplein). U kunt links en rechts vrij parkeren.

Contactgegevens

Senf Theaterpartners

Postbus 42 / P.O. Box 42
3155 ZG Maasland
The Netherlands


Kantoor Maasland

Annie M.G. Schmidtplein 3
3155 VZ Maasland
The Netherlands

Routebeschrijving
Google Maps

T +31 (0)10 592 31 55
F +31 (0)10 591 51 59

info@senf.nl
www.senf.nl


Kantoor Amsterdam

Willem de Zwijgerlaan 9 
1056 JD Amsterdam
The Netherlands

Routebeschrijving
Google Maps

T +31 (0)20 620 88 04
F +31 (0)20 422 00 62

amsterdam@senf.nl
www.senf.nl