Senf
Theaterportal

Over ons

De Nationale Theaterkassa

De Nationale Theaterkassa (NTK) is een landelijk bespreekbureau dat zich al ruim 20 jaar richt op de kaartverkoop van theaterkaarten.

De Nationale Theaterkassa heeft zich ontwikkeld als specialist in alle facetten van kaartverkoop. Ze is een van de bekende bespreekbureaus waar het publiek zowel telefonisch als via internet een ruime keuze van theater- en concertkaartjes veilig en voor de werkelijke prijs kan bestellen.

Met haar afdeling 'Theater Service' bedient de NTK theaters en producenten. Haar afdeling PR verzorgt o.a. post- en e-mailings om de verkoop van voorstellingen en evenementen te optimaliseren. De NTK faciliteert en ontsluit ook de volledige kaartverkoop inclusief de website voor een aantal toonaangevende theaters.

De NTK organiseert naast de contingenten verkoop ook de hoofdverkoop van grote zaalevenementen. Bij deze evenementen op locaties in o.a. Ahoy en de RAI draagt de Nationale Theaterkassa de verantwoordelijkheid voor het zaalmanagement.

De Nationale Theaterkassa is 7 dagen per week geopend en telefonisch bereikbaar op 0900-9203 (0,45pm - maandag t/m vrijdag 09.00-21.00u en zaterdag/zondag 10.00-20.00u) of via www.ntk.nl.